Σελίδες

Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Έχουμε και λέμε: Η σημερινή κατάσταση της χώρας μας.

Και ξαφνικά ξυπνήσαμε. Και τρίβουμε τα μάτια μας και τσιμπιόμαστε μήπως ακόμα ονειρευόμαστε κάποιον απίθανο εφιάλτη. Μόλις πριν από λιγότερο από 20 μήνες η Ελλάδα θεωρούνταν περιφερειακή υπερδύναμη στα Βαλκάνια. Στην τελευταία προεκλογική περίοδο, ο κ. Καραμανλής μας διαβεβαίωνε ότι η κρίση δεν αγγίζει την Ελλάδα, ότι άλλες χώρες όπως η Ισπανία έχουν 17% ανεργία κ.λ.π. Για ελλείμματα όμως ……τσιμουδιά. Σφίγγα!!! Από την άλλη ο κ. Παπανδρέου, απερίσκεπτα πράτων, μας έλεγε: λεφτά υπάρχουν.
Βέβαια όλοι μας γνωρίζαμε από καιρό ότι η κατάσταση ήταν άσχημη. Όλοι μας περιμέναμε κάποια μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την παγκόσμια οικονομική κρίση. Όμως αμέσως μετά τις εκλογές, έντρομοι ακούγαμε για την ύπαρξη ενός τεράστιου ελλείμματος που καθημερινά αυξάνονταν. Προοδευτικά βρεθήκαμε μέσα σε μια δίνη αγωνίας, παγκόσμιου εξευτελισμού, απειλών από τους εταίρους μας και πλήρους απαξίωσης από όλη την ανθρωπότητα, και της χώρας, και της φυλής μας. Τελικά μετά από πολλές φουρτούνες που λίγο πολύ είναι γνωστές σε όλους, δόθηκε μια λύση δανεισμού από το Δ.Ν.Τ. και από τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όμως ας δούμε που βρισκόμαστε τώρα. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Είμαστε στην κυριολεξία στο ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ!!!! Το χρέος μας αγγίζει τα εννιακόσια δισεκατομμύρια, αν δεν τα ξεπερνάει. Αναλυτικά:
1) Το κράτος χρωστάει σε ξένες Τράπεζες 350 δις.
2) Επίσης χρωστάει άλλα 200 από εσωτερικό δανεισμό.
3) Τα ασφαλιστικά ταμεία (που ουσιαστικά είναι και αυτά δημόσιο) χρωστάνε άλλα 250.
4) Οι δήμοι είναι μια άλλη βόμβα στα θεμέλια του κράτους μας. Άγνωστο πόσα δις χρωστάνε και πως θα πληρωθούν.
5) Τέλος σε αυτά πρέπει να προστεθούν τα ελλείμματα του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που κανείς δεν ξέρει πόσα είναι. Μόνο ο ΟΣΕ έχει ελλείμματα 11 δις ευρώ.
Από όλα αυτά φαίνεται ότι ζούσαμε και ζούμε σε ένα κράτος μπάχαλο. Όποιος προλάβει και μπορεί να κλέψει, κλέβει. Και η λύση που δόθηκε πια είναι? Μας δίνουν ένα δάνειο προκειμένου να μπορέσουμε να πληρώσουμε τις τρέχουσες οφειλές μας για να μην χρεοκοπήσει το κράτος, και βλέπουμε για μετά. Ε, και τι έγινε? Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον αυτού του κράτους. Αν δεν επηρεάζονταν από την πιθανή χρεοκοπία μας το νόμισμα του ευρώ, να είστε σίγουροι ότι οι εταίροι μας όχι μόνο δεν θα μας έσωζαν, έστω και προσωρινά, αλλά θα μας έδιναν και μια σπρωξιά. Αλλά και αυτή η λύση που δόθηκε θα μας καταδικάσει σε μια λιτότητα και έναν μαρασμό διαρκείας τουλάχιστον μιας εικοσαετίας. Και ερωτώ:
Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους πολιτικούς που μας διοικούσαν να μας εξευτελίσουν έτσι? να μας κάνουν κατά πολύ φτωχότερους? να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών και εγγονών μας με τα λάθη και τις παραλήψεις τους? με ποιό τρόπο τελικά θα πληρωθεί αυτό το χρέος?
Δεν μπορώ να ακούω στην τηλεόραση κάτι εγκάθετα τσουτσέκια να λένε: το πάρτι τελείωσε, ότι φάγαμε φάγαμε. Ε όχι ρε πούστη, δεν το δέχομαι. Δεν φάγαμε - ΦΑΓΑΤΕ!!!! Εγώ όπως και τα άλλα εκατομμύρια των μισθωτών και των συνταξιούχων δεν φάγαμε τίποτα-δεν κλέψαμε τίποτα από τον κρατικό κορβανά-ο αναλογούν φόρος μας πληρώνονταν κανονικά. Γιατί? για να τον τρώνε τα λαμόγια? Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς σας τι αισθάνεται το παιδάκι της πίτσας όταν τα ακούει όλα αυτά, αυτός που όλη μέρα κινδυνεύει τρέχοντας σαν τρελλός μέσα στους δρόμους για 700 ευρώ?
Τώρα καλείται ο φτωχός λαουτζίκος και τα περήφανα γηρατειά να βάλουν βαθειά το χέρι τους στην μικρή τσεπούλα τους. Αλλά και πάλι δεν μπορεί να γίνει τίποτα μπροστά σε αυτό το βουνό του χρέους. Συγχρόνως όμως δεν βλέπουμε τίποτα να γίνεται για να κλείσουν οι χοάνες της σπατάλης από την πλευρά του κράτους. Αυτό είναι που έχει εξοργίσει τον κόσμο. Τις ημέρες της ανακοίνωσης της δέσμης των μέτρων, ανακοινώθηκε επίσης ότι εγκρίνεται δαπάνη 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για αγορά laptops για τους νέους βουλευτές. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το … απ΄ αυτό χτενίζεται !!!!! Άσε που με αυτά τα λεφτά, αγοράζονται περίπου 2.500 laptops !!!! Άραγε πόσα laptops αναλογούν για κάθε νέο βουλευτή?
Αμφιβάλλω αν οι πολιτικοί κατάλαβαν το μέγεθος της ζημιάς που έχει προξενηθεί στην χώρα. Αμφιβάλλω και αν καταλαβαίνουν το μέγεθος της οργής που έχει μέσα του αυτός ο άμοιρος λαός. Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος φωνάζει μανιασμένα μπροστά στην βουλή «κλέφτες-κλέφτες». Δεν είδα όμως να ιδρώνει το αυτί κανενός. Ούτε μια παραίτηση, έστω για τα μάτια. Αν αυτό γίνονταν σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα παραιτούνταν οι μισοί βουλευτές. Να μην πω τι θα γίνονταν στην Ιαπωνία. Θα είχαμε αλληλουχία από χαρακίρι. Εδώ όμως όλη η Ελλάδα έφτυνε την Βουλή και οι βουλευτές έλεγαν ότι ψιχαλίζει. Οποία ξεδιαντροπιά !!!!!!
Αρκετά όμως για σήμερα. Έχει πάει και τρεις το βράδυ. Σε επόμενη ανάρτηση θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις αιτίες δημιουργίας αυτού του χρέους. Και σε επόμενη θα βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας προτείνοντας μέτρα εξοικονόμησης χρημάτων και κυρίως μείωσης της σπατάλης. Περιμένω τα σχόλιά σας. Πρέπει να μετατραπούμε από κότες σε λιοντάρια!

5 σχόλια:

 1. Καλημέρα Jim (ή μάλλον καλλίτερα θα είναι Δημήτρη), καλωσόρισες στον άγριο κόσμο του Ιντερνέτ, τον κόσμο που πολλοί τον διαβάζουν αλλά ελάχιστοι τον ακούνε ή μπορούν να κάνουν κάτι για τα προβλήματά μας. Υπάρχουν ίσως πάνω από 100 χιλιάδες Ελληνικά Μλογκς και σχετικές ιστοσελίδες. Αυτοί που θα έπρεπε να τα διαβάζουν είναι η κυβέρνηση και οι περί αυτών. Από προσωπική μου εμπειρία βρίσκω ότι κανείς από δαύτους δεν τα διαβάζει. Φωνάζουμε για να τα ακούμε εμείς. Υπάρχει ίσως και κάποια λογική σε αυτήν την αποχή, για να τα διαβάσουν στα γρήγορα θα θέλανε μια στρατιά από προσωπικό για να βγάλουν την σούμα και να την δώσουν στους 10 – 20 ας πούμε υπεύθυνους.
  Εκεί που φτάσαμε είναι το ΧΑΟΣ και μόνο μια βασική αλλαγή μας σώνει. Ισως μια πτώχευση και μια έξοδος από την ΕΕ και σχεδόν αμέσως δημιουργία μιας ευρύτερης συνεργασίας με όλες τις μεσογειακές χώρες (τουλάχιστον αυτές που θέλουν). Ετσι αυτή η συνεργασία θα είναι ανάμεσα Λαών που είναι πιο ίσοι. Αλλά και αυτό είναι όνειρο.
  Για τα 900 δις δεν συμφωνώ πριν το σκεφτώ λίγο, τα χρέη του εσωτερικού δανεισμού ή και απλήρωτες εισφορές, πάνε αλλού. Αλλά μπορεί να έχεις και δίκιο. Αν είναι έτσι φοβάμαι ότι τίποτα δεν μας σώνει!!

  Γεια χαρά σου και κάνε κουράγιο, ίσως να ήμαστε πολλοί αλλά δεν το ξέρουμε.
  http://www.z-k.greece-mylove.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Rε παιδιά μην μασατε, είμαστε πρώτο οικοπεδο θέας και έχουμε πανύσχηρα brad name... Σπάρτα θερμοπύλες Σαλαμήνα, Ας ξαναχτήση το κράτος την Σπάρτα με αντπαροχή 50 της εκατό, με ουρανοξήστες για να μην γαμ... τα παντα! Ξέρεται πόσα λευτά θα βγάλει;;; Και ποιος δεν θα αγοράσει διαμέρισμα στην Σπάρτα; Κ.Μ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ), ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΓΙΓΑΝΤΑ, ή ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΥΒΛΑ ΚΩΛΟΠΕΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΥΦΑΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΩΝ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ή ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΑΓΙΝΕΙ.
  ΜΑΣ ΕΔΕΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΛΑΒΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΣΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΝ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΣΡΟΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΟΕΣ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΧΩΡΑΣ (ανεξαρτήτως δανειων, γιατί τα δάνεια, απλώς είναι επακόλουθο των εν γένει συναλλαγών), ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.
  ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕ ΕΚΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΧΩΡΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
  ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ????
  ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ (ΔΕΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ), ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (αυτοκίνητα, κλιματιστικά, Η/Υ, κλπ εξοπλισμοί) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΦΑΣΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΣΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ (ΕΥΡΩΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ - καλατραβα με κι ας κλαίω)ΚΑΙ.....
  ....ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΑΙ μμμμμμΜΙΡΜΙΓΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑ
  ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΠΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ (ΠΟΥ ΤΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ Η ΙΔΙΟΙ) ΣΥΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΡΟΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ...
  ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΤΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΤΟ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ (ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ". ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ (πχ Γερμανία). ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ (ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΑΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ), ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΥΡΩΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΕΧΡΙ 2,8%, ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ....6%.
  Ο ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΕΠΙ 5ΜΗΝΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΗ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ)
  ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ (ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΥΝΑΦΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ)??????? ΓΙΑΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.
  ...ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ??????
  ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑΝ!!!!!
  ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΖΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. JIM

  Καλώς μας ήρθες και πάντα να δημοσιεύεις τέτοια μπάς και αλάξει τίποτα πρός το καλύτερο στήν Ελλάδα μας.

  Αν φτιάξεις κάποιο banner δώστο μου να το βάλω στο blog !!!

  Με εκτίμηση Κώστας
  www.bisbos.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, είτε θετικά είτε αρνητικά, είναι αιμοδοσία για τις δημοσιεύσεις. Δείχνουν ότι αυτές διαβάζονται, αλλά επίσης δημιουργούν και προβληματισμό για περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Για αυτό μη διστάσεις, σχολίασε αυτήν την δημοσίευση.