Σελίδες

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Έλληνες-κότες


Στο πλαίσιο των αντιδράσεων των Γερμανών για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, ακούστηκαν πολλά. Μεταξύ πολλών φαιδρών, ακούστηκε και το "οι Έλληνες είναι κότες". Αν το φιλοσοφήσεις, το παρατσούκλι μας πάει γάντι.



  1. Είμαστε τσαμπουκάδες μόνο όταν είμαστε μέσα σε όχλο (γήπεδα, πορείες, κρυμμένοι πίσω από κουκούλες κ.λ.π.). Όταν συλληφθεί κάποιος, το παίζει κότα και αρνείται κατηγορηματικά την ενοχή του, ακόμα και όταν αυτή είναι οφθαλμοφανής. Τις περισσότερες φορές βάζει την μάνα του στο δικαστήριο να κλαψουρίζει.


  2. Είμαστε κότες γιατί όταν χρειαζόμαστε κάτι (συνήθως διορισμό στο δημόσιο), δεν παλεύουμε για να το επιτύχουμε μόνοι μας, αλλά τρέχουμε πίσω από τον(τους) βουλευτή(ές), γλείφοντας και παρακαλώντας. Αυτό έχει τριπλό κακό αποτέλεσμα: α) αναγκάζει τον βουλευτή να "παρανομήσει", β) δίνει υπέρμετρη αξία στον βουλευτή, κάτι που δεν του αξίζει και γ) επιβαρύνει το κακόμοιρο το κράτος με μη χρήσιμες προσλήψεις, πράγμα που μας έφερε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα.


  3. Είμαστε κότες γιατί ενώ όλοι βλέπαμε την λαμογιά και την κατασπάραξη του δημόσιου χρήματος, κανείς μας δεν τόλμησε να βγει μπροστά και να βροντοφωνάξει εναντίον αυτής της κατάστασης. Και οι όποιες λίγες φωνές που ακούγονταν, πνίγονταν μέσα στην γενική αδιαφορία και στον ζαμανφουτισμό. Αρχικά η φοροκλοπή ήταν "μαγκιά". Στο τέλος κατέληξε να είναι γενικός κανόνας (πλην των μισθωτών και συνταξιούχων που αδυνατούν να το κάνουν). Όμως οποία ΑΝΟΗΣΙΑ!!! Εμείς που αδιαφορούσαμε, θα πληρώσουμε τώρα τα κλεμμένα.

Όμως ως εδώ. Φτάνει πια. Θέλω να ελπίζω ότι αυτήν την φορά οι πολίτες θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και των υποχρεώσεών μας και θα πάψουμε να είμαστε άπραγες. Θα πολεμάμε και θα καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια παρανομίας που θα υποπέσει στην αντίληψή μας. Ίσως τότε οι φίλοι μας οι Γερμανοί να πάψουν να μας αποκαλούν κότες!

Αυτόν τον σκοπό έχει αυτό το blog. Βοηθήστε με τα σχόλιά σας κάθε ανάρτηση που θα γίνεται ενάντια σε κάτι κακώς κείμενο. Με μαζική συμμετοχή θα ασκείται πίεση για το σταμάτημά του. Επίσης μπορείτε να προσθέτετε και εσείς μια σας καταγγελία η οποία θα γίνεται αντικείμενο σχολιασμού και έρευνας. Πρέπει να μάθουμε να αντιδρούμε ενάντια στην λαμογιά όχι αναθεματίζοντας το κακό με γενικότητες και αοριστολογίες, αλλά αντιστεκόμενοι σθεναρά και πολιτισμένα εναντίον της με επιχειρήματα, καταγγέλνοντάς την ταυτόχρονα στην κοινή γνώμη.

12 σχόλια:

  1. δεν θελω να ειμαι κοτα θελω να ειμαι ο υπερηφανος κοκορας που δεν υπηρξα ποτε σαυτη την χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι καλό να ακούγεται και ο απλός λαός που υποφέρει από τους επιτήδειους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Jim φίλε μου, δεν αντιλέγω στο "να πολεμάμε και να καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια παρανομίας που θα υποπέσει στην αντίληψή μας", αλλά με μέτρο, και προσοχή. Όχι να καταντήσουμε ρουφιάνοι, γιατί μην ξεχνάς, και το ρουφιανιλίκι, είναι μέσα στα γονίδια του Έλληνα, όπως λέει και η ψηφοφορία στο πλάι δεξιά. Ο πρώτος ρουφιάνος στην ιστορία Έλληνας ήταν (Εφιάλτης), μην το ξεχνάς :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου Νίκο. Χάρηκα πολύ για την εύστοχη παρατήρησή σου. Αυτό ακριβώς είναι και η δική μου ανησυχία. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να γίνω ανθρωποφάγος, απλά έχουμε την υποχρέωση ως πολίτες να προστατεύσουμε αυτήν την άμοιρη κοινωνία από τα τρωκτικά που την λυμαίνονται. Αυτό το blog είναι δοκιμαστικό. Όταν θα το μάθω αρκετά καλά, τότε θα το βγάλω κανονικά με το όνομα angrygreeks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΩ "ΟΧΙ" ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"? ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ". ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ 300 ΚΟΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 300 ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΒΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάϊε φίλε μου, σίγουρα υπάρχουν πολλές κότες στην Βουλή, δεν αντιλέγω, καθόλου μάλιστα.
    Μα θα είμασταν πολύ άδικοι να μην δεχτούμε πως δεν είναι "και" οι 300-οι κότες η οτι δήποτε άλλο.
    Σίγουρα υπάρχουν ανάμεσά τους και άξιοι, τίμιοι και αδιάφθοροι. Ίσως να είναι λίγοι, μα υπάρχουν και είναι γεγονός. Ας μην τους αμαυρώνουμε, και ας μην τους καίμε μαζί με τα ξερά. Το θεωρώ, τουλλάχιστον εγώ προσωπικά, κρίμα και άδικο. Συμφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.
    ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΒΙΟΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΚΟΤΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΜΟΝΟΣ.
    ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ, ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ???
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ "ΕΙΣΑΣΤΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΑΕΡΙΤΖΗΣ ΧΡΗΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ ΚΑΘΙΚΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΤΑ. ΕΙΜΑΙ 59 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΜΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΥΤΟΙ". ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
    ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΝΑ ΦΙΛΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠ' ΤΗ ΠΕΙΝΑ.
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.
    ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ "ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ, ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ".
    ΣΕ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΑΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΜΙΑ ΚΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΑ ΞΕΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ.
    ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ, ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ???
    ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ?????
    ΟΥΤΕ 1 ΣΤΟ 3.000.000.000.000 !!!!!
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ??????
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΜΟΥ, και
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΕΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Και βέβαια δεν είμαι με το μέρος των εκμεταλλευτών. Εγώ απλά συμφώνησα με τον χαρακτηρισμό κότες, επειδή τόσα χρόνια τα ξέραμε και δεν αντιδρούσαμε!!!! Ήξερες ή όχι αγαπητέ φίλε Μπαρμπανίκο ότι στους δήμους (άρα και στον δικό σου δήμο, όπου και αν είσαι) γίνονταν όργιο σπατάλης και διαφθοράς? Άσχετοι, πολλές φορές αγράμματοι άνθρωποι, έκαναν ταξίδια στο εξωτερικό, δήθεν για σύσφιξη και δημιουργία δημοσίων σχέσεων και ροκάνιζαν τα χρήματα του δήμου σε κρουαζιέρες και δεξιώσεις. Ας μη πούμε για τον τριπλασιασμό ή τετραπλασιασμό των προϋπολογισμών των έργων που έκαναν. Γνώριζες ότι οι πάντες, πλην των μισθωτών και συνταξιούχων, φοροδιέφυγαν επειδή κανείς δεν τους έλεγχε? Αντέδρασες τότε για να σταματήσει το κακό? Όλοι μας τα συζητούσαμε μεταξύ μας αγανακτισμένα αλλά μόνο τώρα που φτάσαμε στο αμήν βγήκαν όλα στην φόρα. Αλλά τώρα φίλε Μπαρμπανίκο όσα κεφάλια και να σπάσεις, είναι αργά. Το κακό έχει γίνει. Για αυτό μας αποκαλώ ΚΟΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερίζω και καλωσορίζω το νέο blog.
    Τα κακά στην Ελλάδα είναι δύο:
    1)Ο Έλληνας το μόνο που κάνει πλέον ειναι να φωνάζει και όχι να πράττει.¨ολοι μας έχουμε μείνει στα λόγια, αφήνοντας τα έργα για κάποιους άλλους.

    και

    2)Ο Έλληνας όταν δεν έχει ένα κοινό μέτωπο να αντιμετωπίσει τρώγεται με τα ρούχα του. Γερμανοί-Τούρκοι-Ιταλοί-ΔΝΤ-ΦΥΡΟΜ σε όλα αυτά είμαστε ενωμένοι....όταν δεν έχουμε όμως αυτά.....τρωγόμαστε μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΑΤΟΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ. ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ? ΠΟΣΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΟΡΘΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ? ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΤΕΣ, ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ !!!
    ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...

    TΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.

    ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΙ ΕΓΩ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ.
    ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΑΠΙΟ ΚΙ ΑΝΗΘΙΚΟ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ...
    ΑΛΛΟΙ ΦΥΛΑΚΊΣΤΗΚΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΙ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΑΝ" !!! κ.α.π.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ???

    ΑΡΑ
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΥΠΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ !!!


    KΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ BLOGGING !!!
    ΣΠΥΡΟΣ
    http://aboutmylamia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς ήρθες στο @χώρο, καλή δύναμη, όρεξη και κουράγιο!
    Ο "Foyntas Spiros ( F.S.78)" με κάλυψε απόλυτα!
    Υπάρχουν αμέτρητοι αφανείς ήρωες που με τον αγώνα τους και την άρνησή τους να γίνουν κότες, σήμερα απολαμβάνουμε ελευθερία σε σοβαρούς τομείς! Ήταν τόσο σοβαρή η συμβολή τους που έμειναν ανώνυμοι, μια και αυτό δεν τους ενδιέφερε ποτέ, απλά είχαν όραμα!
    Μακάρι ο καθένας μας, μέσα από το δικό του μετερίζι να μπορεί να αντιστέκεται και να αποδεικνύει, όσο μπορεί, ότι δεν είναι 'κότα'! Και θα το καταφέρουμε μόνο αν είμαστε ενωμένοι!
    Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, είτε θετικά είτε αρνητικά, είναι αιμοδοσία για τις δημοσιεύσεις. Δείχνουν ότι αυτές διαβάζονται, αλλά επίσης δημιουργούν και προβληματισμό για περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Για αυτό μη διστάσεις, σχολίασε αυτήν την δημοσίευση.